«Η Μαγειρική σόδα», ο τρόμος της φαρμακοβιομηχανίας..! Α’ Μέρος

«Η Μαγειρική σόδα», ο τρόμος της φαρμακοβιομηχανίας..! Α’ Μέρος

Όταν θα υπήρξε μια φυσική ουσία που βοηθά την υγεία, που είναι φθηνή, που είναι παντού διαθέσιμη και, κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν θα πολυψάχνατε.
Ένα τέτοιο συστατικό βρίσκεται στο σπίτι σας. Ονομάζεται Διττανθρακικό νάτριο, ή αλλιώς μαγειρική σόδα. Για χρόνια, το διττανθρακικό νάτριο ήταν καθημερινά το κύριο μέρος από μια σειρά θεραπειών που ακολουθούσαν στο νοσοκομείο, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνώριζαν καν.

Η μαγειρική σόδα είναι από παλιά γνωστή για την χρήση της και την αποτελεσματικότητα της για την καταπολέμηση διαφόρων νόσων και βρίσκεται στο σπίτι μας. Αλλά επίσης παίζει ένα σοβαρο ρόλο στην επίτευξη και βελτίωση της οξύτητας στο ανθρώπινο σώμα. Ετσι βοηθά στην διατήρηση μιας καλής υγείας. Διαβάστε παρακάτω πώς βοηθά η σόδα, και τις συνέπειές της για την οξύτητα στομάχου, για αυτούς που πάσχουν από τα νεφρά τους, μυκητιασικές λοιμώξεις, κρυολογήματα και γρίπη, προβλήματα με τα ούλα τους, και ασθένειες όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και την καταπολέμηση του καρκίνου.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία κατά της ραδιενέργεια, κατά των χημικές ουσιών και των βαρέων μετάλλων στο σώμα του ανθρώπου. Η σόδα περιέχει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως είναι η ασφάλεια κατά την χρήση της, είναι απλή και αποτελεσματική, και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του ανθρωπίνου οργανισμού.

Η μαγειρική σόδα δεν είναι το ίδιο με το μπέικιν παουντερ. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι η μαγειρική σόδα είναι καθαρό διττανθρακικό νάτριο, ενώ τo μπέικιν πάουντερ εμπεριέχει διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα δηλαδή), καθώς επίσης και κάποιον παράγοντα οξέος και κάποιον παράγοντα απορρόφησης της υγρασίας (συνήθως άμυλο). Δεν είναι επομένως το ίδιο! Τόσο η μαγειρική σόδα (baking soda) όσο και το μπέικιν πάουντερ (baking powder) αποτελούν διογκωτικά υλικά μαγειρικής, δηλαδή ουσίες που βοηθούν στη διόγκωση διαφόρων παρασκευών στη μαγειρική.
baking-soda
Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, ότι κάτι τόσο φτηνό και απλό, όπως η μαγειρική σόδα, είναι σε θέση να καταπολεμήσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα όπως τα δαπανηρά φαρμακευτικά χημικά φάρμακα αλλά και να τα ξεπεράσει .. Στις ΗΠΑ, έχουν μια γνωστή λαϊκή παροιμία ότι η σόδα είναι σε θέση να καταπολεμήσει αποτελεσματικά ένα κρυολόγημα, εκτός της συνεισφορά της στην καταπολέμηση κάθε λογής άλλων ασθενειών και πόνων του ανθρωπίνου σώματος…

ΠΗΓΗ: katohika.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *