ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ???

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ”ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ” ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???
ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ???
Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ”ΑΡΣΙΝΟΗ”…..ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!!
ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ……
Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ !!!
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ……ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ : Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ….ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ….

Ο …..”ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ” ΕΝ ΟΣΩ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ….”ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ”  ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣ…..
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ”ΑΡΣΙΝΟΗ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ…ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ( απόσπασμα από συμβόλαιο αγοράς μεταγενέστερο της απόφασης, που την χρησιμοποιεί για να κατοχυρώσει το πλεονέκτημα της ανοικοδόμησης…..)  :

Και ιδού ο ορισμός της "τακτοποίησης" για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά! Πως ορίζεται ο τρόπος κατάλυσης κράτους, κοινωνικού συμφέροντος, ηθικής κλπ

ΤΟ 2005 Υφυπουργός Πολιτισμού, ήταν ο σημερινός σουλτάνος του Μορέως…..
Η εταιρεία ΑΡΣΙΝΟΗ είχε από καιρό ”αγοράσει” μέρος της έκτασης στην οποία ευρίσκεται ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ στο ΜΕΤΣ, και επεδίωκε με κάθε τρόπο τον ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ …..για να οικοδομήσει πολυτελείς μεζονέτες ή διαμερίσματα….
ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΡ….ΤΟ ΜΕΤΣ !!!
Τόσο οι κάτοικοι, όσο και το ΚΑΣ ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ) είχαν προστατεύσει ( με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ως προς το δεύτερο ….που θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο, ως προς την πραγματική του στάση για το ΝΑΟ ) την έκταση, από τους καρχαρίες των εργολαβικών συμφερόντων, μέχρι εκείνη την περίοδο……
Ο σουλτάνος που τότε είχε εξουσία επί των αρχαιοτήτων, ”ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ” την εταιρεία των ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ….να κάνει ένα σημαντικά κυρίαρχο βήμα, προς την οικειοποίηση ολόκληρης της έκτασης …..αφού για πρώτη φορά, μετά από 40 ετών αγώνες των αρχαιολόγων, η έκταση απέκτησε με τη τζίφρα του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, την δυνατότητα…..”ΑΚΩΛΥΤΩΣ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Ή ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ” !!!
Ποιά είναι όμως η εταιρεία ΑΡΣΙΝΟΗ ???
Μα είναι η εταιρεία της κυρίας ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ……ΠΟΥ ΣΥΔΕΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!!
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ???
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ :

Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ λοιπόν, είναι ΚΥΠΡΙΑ (!!!) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  της εταιρείας ΑΡΣΙΝΟΗ……όπως λέει και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!!

ΑΛΛΑ
Στην ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ……που ευλόγησε ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ως υφυπουργός Πολιτισμού, με διευκόλυνση του αποχαρακτηρισμού της αρχαιολογικής έκτασης για την οποία καίγεται……είναι ΜΕΛΟΣ και η ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΦΥΛΑ – ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ , δικηγόρος το επάγγελμα !!!
Στο φύλλο του ΦΕΚ τεχνηέντως (???) δεν αναφέρεται με το πατρικό της επίθετο !!!
ΓΙΑΤΙ ???
Ίσως γιατί είναι η δικηγόρος που έχει υπογράψει το συμβόλαιο αγοράς μέρους του αρχαίου ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ….από την ΑΡΣΙΝΟΗ ….

Βέβαια η κυρία ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΦΥΛΑ- ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ……είναι και μέλος του προεδρείου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ την περίοδο των μεγάλων εξελίξεων, στις απαιτήσεις και τις προσπάθειες οικοιοποίησης ολόκληρης της αρχαιολογικής έκτασης του ναού από την ΑΡΣΙΝΟΗ !!!
Δηλαδή την περίοδο που ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης και σημερινός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, είχε το πάνω χέρι στις αποφάσεις περί των αρχαιολογικών χώρων και επίμαχων οικοπέδων…..
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ,…….ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ…..ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ……ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΚΓΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…..
ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ……

Διαβάστε εν ολίγοις τις συνδέσεις του ΣΩΡΡΑ και της ΑΡΣΙΝΟΗΣ, που το κοινό τους σημείο και επίμαχο, είναι ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣ !!!
(πατῆστε στὴν εἰκονα γιὰ μεγέθυνση)

Στο σημερινό blog  ”του ΣΩΡΡΑ” που το 2010 ΔΕΝ είχε συμπλεύσει απόλυτα μαζί του, διαβάζουμε αντίθετες θέσεις, για την απόφαση αποχαρακτηρισμού της περιοχής του ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ…..και συμπόρευση με τους κατοίκους, που ΔΕΝ ήθελαν την απαξίωσή του……

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τό ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;17

Μια μικρή προσέγγιση του μνημείου, για την επισήμανση της ιστορικότητας και της σημαντικότητάς του :

Ξαναγυρίζουμε στην περιβόητη εταιρεία της κυρίας ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ…εκλεκτής συνεργάτριας του κυρίου ΑΡΤΕΜΗ …..(ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ …….ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΝΑΟ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ???????) ΣΩΡΡΑ , που ενώ είχε εγκατασταθεί και δούλευε στην ΕΛΛΑΔΑ απέκτησε αριθμό ΓΕΜΗ μόλις το 2016 !!!!!!!
Συγκεκριμενα στις 22 Απριλίου 2016 !!!
Πριν ελάχιστους μήνες δηλαδή…..
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ??? ΗΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ??? ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΜΗΠΩΣ ???
Τι κατασκεύαζε λοιπόν αυτή η εταιρεία μέχρι τότε και ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Α.Ε. ???
ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΗ ???
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ???
Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ…..ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ???

Καταχωρημένη όμως στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ήταν από το 2003 !!!
Από τις 17-12-2003 !!!
ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ….ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ….
Ο οποίος ένα χρόνο μετά, όπως είδαμε, έδωσε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ του αποχαρακτηρισμού του αρχαιολογικού χώρου, με την : ΥΠΠΟ/Γ.ΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ3/88473/4359/31-10-2005 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!!
Εδώ και χρόνια βοά το διαδίκτυο, για τις εμπλοκές του ΣΩΡΡΑ με την ΑΡΣΙΝΟΗ, δηλαδή την κυρία ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
http://mignatiou.com/2015/11/giati-argi-dikeosini-stin-ipothesi-apatis-tis-organosis-sorra/

http://filonoi.gr/2014/07/17/f-emplekontai-synergates-toy-sorra-sto-skandalo-me-ton-nao-ths-agroteras-artemidos/

Εδώ και καιρό, γράφουν επίσημοι διαδικτυακοί τόποι, για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ΕΤΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΣΥΘΕΜΕΛΑ το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, επί ημερών ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ……
Όπως αυτό του ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ……που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΖ !!!
Και που είχε άμεση σχέση, με όλα τα ανωτέρω καθώς και με τις αρκουδιές που έγιναν στον χώρο ανέγερσης του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…..
Κι όλοι σφυρίζουν κλέφτικα…..
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ….
Η αρχή είναι αυτό το άρθρο μόνο…….

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τό ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;13

 

ΠΗΓΗ: orthologika.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *