Έκπτωτος ο κ. Ρακιτζής. Στον “αέρα” όλες οι υποθέσεις από το 2009!

«Ούτε έκπτωτος σαν τον «μεγαλειότατο» ή το μητροπολίτη νιώθω ούτε τίποτα άλλο. Καμία απόφασή μου δεν ακυρώνεται, καμία δεν μπορεί να προσβληθεί» είπε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ.

Τόνισε, δε, ότι απλώς πρόκειται για μία προσφυγή που κρίθηκε και η οποία παραπέμπεται στην Ολομέλεια του ΣτΕ, λόγω της σπουδαιότητάς της, χωρίς να εκφέρεται καμία γνώμη επ” αυτού.

«Αυτό έγινε σίριαλ χωρίς λόγο», πρόσθεσε ο κ. Ρακιντζής και εξήγησε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ότι «το 99% της δουλειάς μου είναι προπαρασκευαστική, οι αποφάσεις μου μπορούν να προσβληθούν μόνο εντός 60 ημερών».

Ένα 24ωρο νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», είχε πει ότι γνωρίζει πως η θητεία του έχει λήξει από το 2009, ωστόσο, επέρριψε την ευθύνη στην πολιτική ηγεσία, η οποία από τότε δεν έχει προβεί στην αντικατάστασή του.

«Λέω σε όλους τους υπουργούς ότι έχει λήξει η θητεία μου. Δεν μπορώ να τα παρατήσω, αν δεν με αντικαταστήσουν. Δεν προβλέπεται αντικαταστάτης ή αναπληρωτής μου. Είναι θέμα πολιτικό, δεν είναι δικό μου» τόνισε.

Yπενθυμίζεται ότι η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα αποφασίσει εάν ο κ. Ρακιντζής μπορεί να ασκεί προσφυγές στη Δικαιοσύνη, καθώς η θητεία του έχει λήξει από τον Σεπτέμβριο του 2009.

ΠΗΓΗ:

Φωνάζει ο κλέφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης…

Άκυρο όργανο, άκυρες και οι αποφάσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *