Σωτήρια επέμβαση των ανδρών της Άμεσης Δράσης Πατρών για 29χρονη παρ ολίγον αυτόχειρα!

Άμεση και κυρίως σωτήρια ήταν η επέμβαση των Αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν 29χρονη που είχε καταναλώσει χάπια και αλκοόλ θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της, μέσα στο αυτοκίνητο της.

Όπως έγραψε το patratora.gr, βρέθηκε στην περιοχή του Ρίου, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία Βοήθεια», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σήμερα, (29-2-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, απετράπη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, αυτοκτονία 29χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, η 29χρονη είχε εκφράσει σήμερα το μεσημέρι την πρόθεση της να αυτοκτονήσει σε οικείο πρόσωπό της, κινούμενη με το αυτοκίνητο της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεση Δράση Πατρών - Περιπολικό

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι μετά από επισταμένες αναζητήσεις υπό την καθοδήγηση του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων, εντόπισαν την 29χρονη, σε περιοχή της Πάτρας, εντός του αυτοκινήτου της, χωρίς τις αισθήσεις και την μετέφεραν σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις κενές καρτέλες (30 θέσεων συνολικά) ηρεμιστικών χαπιών και μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού.

Η 29χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

 

ΠΗΓΗ: patratora.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *