Θεωρίες συνομωσίας – Πατήσαμε ή όχι στη Σελήνη; – Ερωτήματα που προκαλούν αμφιβολίες

Στις 16 Ιουλίου 1969, ο Νιλ Άρμστρονγκ, ο Έντουιν «Μπαζ» Όλντριν και ο Μάικλ Κόλινς ξεκινούσαν με την αποστολή «Απόλλων 11» να κατακτήσουν τη Σελήνη.
Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι πεπεισμένοι πως οι Αμερικανοί ουδέποτε περπάτησαν στο φεγγάρι, απλώς ήθελαν τόσο πολύ να φανεί ότι κερδίζουν τον διαστημικό «αγώνα» εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης που σκηνοθέτησαν τις αποστολές σε τηλεοπτικά πλατό. Οι συνωμοσιολόγοι έχουν τα επιχειρήματά τους.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το αν πήγαμε ή όχι στην σελήνη…
Σας παραθέτουμε κάποιες ενδείξεις αυτών των θεωριών
Σε ένα περιβάλλον χωρίς αέρα και οξυγόνο πως υπήρχαν πλάνα στο αρχικό βίντεο που έδειχναν την σημαία να ανεμίζει…
Ποιός τράβηξε φωτογραφία των πρώτο αστροναύτη στην σελήνη αφού στο σκάφανδρό του δεν καθρεφτίζεται κανένας να το κάνει αυτό και ο άλλος αστροναύτης έχει γυρισμένη την πλάτη;
Τι είναι αυτά τα περίεργα σταυρουδάκια που υπήρχαν στις πρώτες φωτογραφίες μιας και τέτοια υπάρχουν στα φιλμ ταινιών του hollywood στα γυρίσματα…
Τη στιγμή που η σεληνάκατος φεύγει από τη Σελήνη, δεν διακρίνεται κάποια φλόγα να βγαίνει από τους πυραύλους της
Δεν διακρινόταν, κατά την προσελήνωση και τις βόλτες των αστροναυτών, καμία πληθώρα λαμπών άστρων στον σκοτεινό ουρανό της Σελήνης, παρόλο που δεν υποφέρει από τη φωτορύπανση, αντίθετα με τη Γη:
Η σεληνάκατος που ζυγίζει 17 τόνους, δεν φαίνεται να αφήνει κανένα αποτύπωμα στην σεληνιακή άμμο, όμως ακριβώς δίπλα είναι ορατά τα ίχνη των παπουτσιών των κατά πολύ ελαφρύτερων αστροναυτών.
Πολλές οι απόψεις και οι θεωρίες

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *