Η CIA ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Jason Bourne»!!!

Το ακόλουθο κλιπ (περίπου 30 λεπτών) είναι από την ταινία «Jason Bourne» του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ Μάτ Ντέιμον (Matt Damon). Το εθεώρησα ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ να τραβήξω μερικά….πλάνα αυτής της ταινίας υπερπαραγωγής απευθείας απο την μεγάλη οθόνη και θα σας πω γιατί.

Αφού εργάζομαι κι εγώ στο Χόλιγουντ ως Έλληνας μεταφραστής και γλωσσολόγος και ξέρω τι λέω και τι βλέπω οταν πάω στα στούντιο DREAKWORKS, DELUXE και Technicolor, θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα όσα σας λέω εδώ…

john_kountouris

Πρώτον – Δεν χρησιμοποιώ αυτό το κλιπ με το αζημίωτον. Αυτό θέλω να το καταστήσω σαφές εδώ, με το καλημέρα.
Δεύτερον – Ως Ελληνο-Αμερικανός δημοσιογράφος που κατέχει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αναγκάζομαι να σας δείξω τις σκηνές της εν λόγω ταινίας που αφορούν τόσο την Ελλάδα μας όσο και τη….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει!

Το Χόλιγουντ απεφάσισε να ασχολειθεί με την…ΕΛΛΑΔΑ ιδιαίτερα τη στιγμή που βιώνει η Πατρίς μας την πιο άσχημη περίοδο όλων των Μνημονίων! Αυτό δεν μας λέει τίποτε;;;

Τρίτον – Το Χόλιγουντ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» να πάει και να κάνει γυρίσματα εντός της Ελλάδος μας, χωρίς την έγκρισή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΚΕΙΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!!!

ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΠ’Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΛΙΟΥΝΤ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο κ. ΜΑΤ ΝΤΈΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ…
Τέταρτον – Όλα τα κομμάτια της εν λόγω ταινίας που αφορούσαν την Ελλάδα έβριθαν βαθείας σημασίας για την Ίδια και θα σας εξηγήσω γιατί…

α) Στην αρχή της ταινίας τι βλέπουμε;;; Μα δεν είναι άλλοι απο τα….HOT SPOT μαζι με τους «αγαπημένους» μας…ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! Και ΤΙ -παρακαλώ!- προσπαθούν να μας πούν μέσα απο αυτές της σκηνές αυτής της ταινίας;;;

β) Υπάρει αναφορά στην κήρυξη ενός εθνικού καθεστώτος…ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! Τι σημαίνει αυτό;;; Σημαίνει ΠΟΛΛΑ! Δηλ., όταν γίνει κάτι τέτοιο, υποβάλλεται ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ κάτω απο…ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ για την «ασφάλεια» του τόπου, που μόνο «ασφάλεια» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά χρησιμεύει ως…ΠΡΟΣΧΗΜΑ με το οποίο να μπεί ένας…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Έτσι λειτουργεί στα κράτη της Δύσεως, ιδιαίτερα σύμφωνα με το πρότυπο σε τέτοια ενδεχόμενα, των….ΗΠΑ! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΕΕΕ??? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ???

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε θα σας παρακαλέσω να ακούσετε την πιο πρόσφατη συνέντευξη μου που παραχώρησε στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας, το Hellas FM απο τη Νέα Γιόρκη. Δείτε το άρθρο μου για αυτό το θέμα με τίτλο «Ο Ιωάν. Κουντούρης στο Hellas FM για την Ελλάδα και τον Στρατιωτικό Νόμο στις ΗΠΑ!» γιατί μετά δεν θα έχετε ΚΑΜΙΑ αμφηβολία του τι σας λέγω εδω.

γ) Υπάρχουν σκηνές σε αυτήν την ταινία όπου η CIA ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

δ) Στην ίδια ταινία, φαίνεται να απολαμβάνει ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ στα ελληνικά δίκτυα τακτικών δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ η… CIA!!! Μεταβείτε στο 17:13 του παρακάτω κλιπ να το δείτε. Όταν είδα την συγκεκριμένη σκηνή σε αυτήν την ταίνια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Δηλ., τι θέλει να μας πει το Χόλιγουντ, ότι έτσι είναι τα πράγματα, ότι η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση τόσο έλεγχο ασκεί επι της Ελληνικής κυβερνήσεως, έχουσα ακόμη και πρόσβασιν εις τα δίκτυα τακτικών δεδομένων της ίδιας της…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ???!!!

ΝΑΙ, αυτά μας λένε, δυστυχώς. Και εάν έχετε μελετήσει τις διεργασίες του Χόλιγουντ για πάρα πολλά χρόνια, όπως κι εγώ, βλέποντας πΆρα πολλές ταινίες και αναλύοντας το περιεχόμενό του, τότε θα καταλάβετε ότι όταν το Χόλιγουντ κυκλοφορεί ταινία, τότε θα ξέρετε πως μόνο…«ΤΑΙΝΙΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά μία εικόνα, σε μικρογραφία, για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ! Το Χόλιγουντ αποτελεί εδώ και χρόνια ένα προπαγανδιστικό όργανο της κυβερνήσεως όχι απλώς για τη πλύση εγκεφάλων, αλλά και ως μέσον έμμεσης προειδοποιήσεως του τι μας επιφυλλάσσουν…ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ! Διαβάστε το εξής άρθρο μου για να καταλάβετε:

– «CBS News: Ήταν εντελώς κατάλληλο να παίρνουμε τις πληροφορίες μας απο τη CIA»

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα άρθρα για τη σχέση Ελλάδα/Αμερικής/CIA

– «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»

– «Έλληνας» ο πράκτορας της CIA που παρακολουθούσε τον Καραμανλή και σύνδεσμος με τη 17ΝΟΕ»

– Επίσης, διαβαστε το άρθρο με τίτλο «ΥΠΟΘΕΣΗ > ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ > – ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ» που έχει να κάμνει με την ωμή παρέμβαση που προσπάθησε η CIA για να σταματήσει την έρευνα του ανακριτή Φούκα για την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»! Αυτή ήταν η πιο τρανή απόδειξη…δηλ., η ομολογία σε παρεμβάσεις τους στην συγκεκριμένη υπόθεση…

Και προσέξτε εδώ πως χρησιμοποιείται η λέξις «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» αναφορικά με τα ελληνικά δίκτυα τακτικών δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ και όχι η λέξις -ας πούμε- «χάκ» ή «παρεισφρυσις» ή οτιδήποτε άλλο καταδειχνύοντας το γεγονός ότι η CIA είχε πάρει την ΕΓΚΡΙΣΗ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Τώρα δείτε το ακόλουθο κλίπ! Ενημερώστε τις οικογένειες, συγγενείς, φίλους και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ -αν θα υπάρξουν μερικοί που θα ήταν πρόθυμοι να το ακούσουν βέβαια- για αυτά που περιέχει αυτή η ταινία…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ…ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΞΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΝ ΟΗΕ, Κ.Ο.Κ. !!!

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ???…ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΌ??? ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

 

ΠΗΓΗ: katohika.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *